Welkom op Rouw-register.nl

Een overlijden is altijd naar, maar pas lang na de uitvaart ervan op de hoogte komen is extra vervelend. Is het u weleens overkomen? U krijgt via-via te horen dat een oude bekende is overleden. Niet onlangs maar alweer enige tijd terug. Dan is deze site voor u! Door uzelf te registreren kunnen wij u tijdig op de hoogte brengen indien een oude bekende (of naaste familie daarvan) is overleden.

Inschrijving is gratis. Het is ook erg eenvoudig: maak uw eigen account aan en voer enkele weloverwogen trefwoorden in. Wij helpen u daarbij graag (zie de uitleg op de inschrijf pagina).

Uw privacy is gewaarborgd. De gegevens die u invult, zijn niet zichtbaar voor anderen en worden niet aan anderen beschikbaar gesteld. Wij houden ons aan de strenge regels van de wet bescherming persoonsgegevens.

Laatste dossiers


Naam Overleden op Te
Alida Jacoba Bakker -- Log in om de rouwkaart te bekijken
Dirk Koster -- Log in om de rouwkaart te bekijken
Selij -- Log in om de rouwkaart te bekijken
Disse -- Log in om de rouwkaart te bekijken
Diana Feld -- Abbekerk Log in om de rouwkaart te bekijken
Pagina: 1 .. 6290 6291 6292 6293 6294 6295 6296